reede, 15. aprill 2011

Täpselt sealt, kus pooleli jäi, läheb edasi:)

Umbes täpselt peaaegu 6 kuud tagasi tegime Caroli blogisse eelmise hooaja viimase sissekande. Vahelpeal oli suur vaikus - vähemalt sellise mulje jätab praegu Caroli blogi. Kuid päris nii see siiski polnud. Arutelud Caroli ja seilamise osas ei kadunud mitte kuhugi. Üsna tihti leidsime end meeskonnaga arutlemas mere ja purjetamise teemadel.

Ja siis see algas...

Täpselt sealt, kus see pooleli jäi. Kui eelmisel aastal leppisime kokku, et kõige suurema jama kokku keeranud meeskonnaliikmel on soe soovitus ka järgmine blogi sissekanne teha, siis teisiti pole see ka peagi algaval uuel hooajal. Nimelt toimus eelmisel pühapäeva kaunil hommikupoolikul esmakordne meeskonna kokkutulek, et algust teha Caroli kevadiste hooldustöödega. Kokkulepitud 11:00 kohtumisaja asemel jõudsid Kert ja Roger kohale kell 13:00. Hoolimata Rogeri ja Kerdi kogu tööpäeva jooksul sooritatud ennastohverdavatest ja enneolematutest jõupingutustest Caroli põhjalihvimise kallal (et hilinemine korvata), oli ülejäänud meeskonna  sõnum päeva lõpus selgemast selge: hakake blogi sissekannet kirjutama. Hea meel on tõdeda, et meeskonna vaim on eniselt sama värske ja positiivne, nagu eelmiselgi hooajal.

Aga hakkame otsast pihta. Kõigepealt meeskonnast. Kaptenid Mikk ja Martin on jälle kaptenid. Eks nad ise otsustavad, millisel sõidul kes kaptenim kapten on. Vett mittejoov Kert on taas platsis ja meeskonna usk temasse on suurem kui kunagi varem. Caroli tekipuhtuse eest vastutav Roger samuti kohal. Külma närviga ja selge peaga Priit, kambas. Ja nüüd on hea meel teatada, et meeskonda on saabunud uus liige, Karl.
Vahi, uus liige, vägev värk!

Caroli ehitusest.
Eelmisel laupäeval siis tegime algust ka Caroli iluparanduste protsessiga. Esmalt tegime põhjalikuma ülevaate ja nimekirja sellest, milliseid toimetusi jaht vajab. Suurematest töödest tegime ära põhjamürgi lihvimise. Nüüd on Mikk terve nädala mööda erinevaid poode ja ettevõtteid tormanud hankimaks vajalikke vahendeid tuleva nädalavahetuse ehitustöödeks. Ehk plaanide kohaselt jätkub usin töö ka homme ja ülehomme. Kui ilma lubab jahi kallal toimetamiseks, siis proovime 1.mail olla avastardis kohal. Loodame, et plaan õnnestub.

Lisasime siia juurde ka mõned fotod eelmise nädalavahetuse toimetamisest.


Mikk värvib Caroli kõhtu

Kerti õue ei lastud - istus terve päeva kajutis ja teipis juhtmeid


Rogeril polnud midagi asjalikku teha, pandi puitliiste liimima


Varsti jälle
Carolteam

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar